sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Sarjakuvia ja kenkäongelmia

Sateinen sunnuntai.

En ookkaan muistanu hehkuttaa mun Making Comics the American Way -kurssia. Istun siellä neljä tuntia viikossa ja piirrän ja kuuntelen esitelmiä sarjakuvista, ja kotona piirrän sitten läksyt. Tästä lystistä 2 opintopistettä. Ihan asiallista. Se opettaja ei vaan ikinä sano mitään mun piirrustuksista ja se meinaa kismittää. Mutta olkoon sanomatta sitten. Ryökäle. Ja voeh, sillä kurssilla on yks puolalainen vaihtari joka ei vaan osaa olla hiljaa. Aina kun sillä on jotain asiaa liippaavaa kommenttia niin se kyllä antaa kuulua. Mietin jo viime viikolla että pitäisköhän ottaa puolansanasto käyttöön ja käskeä sen olla hiljaa mutta antaa nyt lärpättää kun kerran on pakko.

Gosia tulee tiistaina Saksassa käymään. En tiiä kauanko se meinaa olla, mutta eiköhän nyt jonkun viikon verran.

Kipitin perjantaina somilla korkkareillani ja tuloksena tuli rakko yhteen varpaaseen ja reikä toiseen. Nyt riutoo siis pieni kenkäinho. Eillenkin kävelin tuolla pihalla sitten avojaloin ja sain vähän outoja katseita.

Hahah, ja Aleksandra laihuttaa. Menin perjantaina katolle missä ne istu espanjoolien kans juomassa calimochoa, ja tarjosin porkkanoita. Aleksandra siihen totes että en ota, mä laihutan, en syö illalla. -....Ola, nämä on porkkanoita. -Kyllä minä tiiän, niissä on kaloreita!
Niin, tottavie, ehkä 20 per 100g. Tyhmis.

Harkittiin tuossa Portugaliin lähtöä, mutta ei siitä oikeen tuukkaan mitään, kun ne homman suunnittelijat päätti että siellä ollaankin viikko, eli tiistaista tiistaihin ja en voi olla niin paljoa pois koulusta tai mut potkastaan kurssilta pois. Hohhoi. Mutta näillä tytöillä ei vissiin koulua ole ollenkaan niin niitä ei paljoa paina. Sitäpaitsi oon niin high maintenance että en ois kyllä suostunukkaan nukkumaan viikkoa teltassa niinkun ne vissiin meinaa. Iso porukka, yks teltta. Ehkä meen toiste sitten.

Tutustuin viime viikolla tyttöön joka on tulossa Ouluun ens syksynä vaihtoon. Se kaverilleen sano että joo, se on pohjosen suurkaupunki, johon totesin että niin, ja itseasiassa pienempi kun Bielefeld. Naama oli kyllä näkemisen arvonen. Toivottavasti silti tykkää piensuurkaupungista. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti